Myriam Van der Burght Myriam Van der Burght
Boterstraat 19 - 
1740 Ternat Vlaams Brabant
0496/25.84.46
 

Wie ben ik ?

Jaren geleden hoorde ik iemand met enthousiasme vertellen over voetreflexologie. Op zoek naar manieren om mijn gezondheid te verbeteren, nam ik contact op met een voetreflexologe. Na een aantal behandelingen voelde ik verandering en dit prikkelde mijn nieuwsgierigheid om er meer over te weten.

Als gevolg hiervan schreef ik me in voor de opleiding Causale Voetreflexologie bij An De Mulder.
Dit was het begin van mijn passie voor de werking van het menselijk lichaam met al zijn verbanden; een passie die waarschijnlijk nooit zal eindigen. Na een vierjarige opleiding behaalde ik in 2010 mijn getuigschrift.

Op een gegeven moment voelde ik echter een ontbrekend 'puzzelstukje'. Vanuit mijn gedrevenheid bleef ik verder zoeken en kwam ik bij de Bach Bloesems terecht. Geboeid en geraakt door de Bach Remedies volgde ik de opleiding tot Bach Consulente bij vzw De Walnoot. De bloesems op zich hebben me veel inzicht gebracht in steeds terugkerende emotionele patronen.

Ik geloof dat zowel Causale Voetreflexologie als Bach Bloesems zeer complementaire alternatieve healingswijzen zijn. Ik ben in ieder geval fier om deze te mogen beoefenen.

Myriam

  home